[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
余景雲
余景云
Yu Ging-Wan
Pinyin: jǐng yún
Yu King-Wan
 
影視作品 / Filmography (1991-2018)
 
  攝影 / Cinematographer
    喋血危情 / Heart of Danger (1991)    
    特區羞草二人組 / Sisters Outlaw (1992)    
    雨夜天魔 / Psycho Killer (1993)    
    落難夫妻 / Honeymoon in Jakarta (1993)    
    風雨同路 / The Unbearable (1994)    
    重案實錄污點証人 / Informer (1995)    
    神探俏嬌娃 / Asian Charlie's Angels (2001)    
  第二組攝影 / 2nd Unit Cinematographer
    三個綁匪七條心 / Rhapsody of Kidnapping (2018)