[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
馮愛琍
冯爱璃
Fung Oi-Lei
Pinyin: féng ài
 
影視作品 / Filmography (1994-1997)
 
  副導演 / Assistant Director
    亂世超人 / From Zero to Hero (1994)    
    三個受傷的警察 / The Log (1996)    
    奇異旅程之真心愛生命 / What a Wonderful World (1996)    
    孟波 / Mr. Mumble (1996)    
  助理製片 / Assistant Production Manager
    至激殺人犯 / Mad Stylist (1997)    
  場記 / Script Supervisor
    亂世超人 / From Zero to Hero (1994)    
    愛的種籽 / Fait Accompli (1994)    
    正牌香蕉俱樂部 / Banana Club (1996)    
  演員 / Actor (1994-1997)
    愛的種籽 / Fait Accompli (1994)    
    歡樂時光 / Happy Hour (1995) ... CID / CID