[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
蘇忠
苏忠
So Chung (3)
Mandarin: zhōng
 
Filmography (1993-2006)
 
  道具 / Props
    大迷信1993 / Super Normal II (1993)    
    屬雞的女人 / Girl-Gang (1993)    
    老鼠龍之猛龍過港 / The Spirit of the Dragon (1997)    
    人肉叉燒包II天誅地滅 / The Untold Story 2 (1998)    
    新羔羊醫生 / Trust Me U Die (1998)    
    鬼名模 / Model from Hell (2000)    
    手機凶靈 / Phantom Call (2000)    
    我在監獄的日子 / Black Cat in Jail (2000)    
    新三狼之歡場屠夫 / Prostitute Killers (2000)    
    旺角的天空3終極邊緣 / Man Wanted 3 (2000)    
    死亡網絡 / Deathnet.com (2000)    
    賤男人週記 / The Hong Kong Happy Man (2000)    
    浪漫鎗聲 / Romancing Bullet (2000)    
    不解之謎 / Clueless (2001)    
    童黨2001 / Gangs 2001 (2001)    
    黑道風雲 / The Wall (2002)    
    橫財就手 / Windfall Profits (2002)    
    飄忽男女 / Love Is Butterfly (2002)    
    多重彩 / Mark Six Comedy (2003)    
    清理門戶 / Killing Betrayer (2003)    
    一屋兩火 / The Trouble-Makers (2003)    
    真心特警 / My Cop (2006)    
  道具領班 / Props Master
    誓不低頭 / Cop Unbowed (2004)