[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
李欣芸
Cincin Lee Hsin-Yun
Mandarin: xīn yún
Lee Sin-Yun,  Li Xin-Yun,  Li Shin-Iun,  Lee Yan-Wan,  Lee Cin-Cin
 
Filmography (1994-2015)
 
  配樂 (作曲) / Music
    雲南故事 / Yunnan Story (1994)    
    我的美麗與哀愁 / Peony Pavilion (1995)    
    台北晚 9 朝 5 / Twenty Something Taipei (2002)    
    雙瞳 / Double Vision (2002)    
    深海 / Blue Cha Cha (2005)    
    練習曲 / Island Etude (2006)    
    神選者 / Brotherhood of Legio (2007)    
    心中有鬼 / The Matrimony (2007)    
    渺渺 / Miao Miao (2008)    
    艾草 / Artemisia (2008)    
    近在咫尺 / Close to You (2010)    
    我,19歲 / Me, 19 (2010)    
    很久沒有敬我了妳 / Kara-Orchestra (2013)    
    軍中樂園 / Paradise in Service (2014)    
    山豬溫泉 / The Boar King (2014)    
    海上情書 / Trapped at Sea, Lost in Time (2015)