[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
林山河
Lam San-Hiu
Pinyin: lín shān
Lin Shan-He
 
影視作品 / Filmography (1984-1999)
 
  道具 / Props
    鬼馬天師 / Taoism Drunkard (1984)    
    天靈靈.地靈靈 / Abracadabra (1986)    
    中華戰士 / Magnificent Warriors (1987)    
    桃太郎大顯神威 / Magic of Spell (1988)    
    人鬼一家親 / Hell Can't Wait (1989)    
    小俠龍捲風 / Chivalric Tornado (1989)    
    7小福 2 / Lucky Seven 2 (1989)    
    國中女生 / Dangerous Choices (1989)    
    天師叔叔 / Mr. Vampire (1990)    
    大哥讓位 / Retreat of the Godfather (1991)    
    九月初九之重見天日 / Shy Spirit (1991)    
    鬼娘子 / Witch Edited (1992)    
    歷代名妓:悲落葉之柳如是 / Famous Prostitute - Sadly Fall, Liu Ru Shih (1992)    
    菩提幽魂 / The Buddhist Spell (1993)    
    驅魔道長 / Exorcist Master (1993)    
    謎情司機 / Lustful Driver (1994)    
    鍾馗嫁妹 / The Chinese Ghostbuster (1994)    
    香港客遊曼谷 / Hong Kong Tourist in Bangkok (1994)    
    曆代名妓之紅樓殘夢-董小宛 / Lost Dream in Pink House: Dong Shiao-Wen (1995)    
    特警急先鋒 / Asian Connection (1995)    
    艷鬼在你左右 / Yan Gui Zai Ni Zuo You (1997)    
    花橋榮記 / My Rice Noodle Shop (1998)    
    天庭外傳 / Heavenly Legend (1999)    
    驚天動地 / Red Rain (1999)