[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
陳志偉
陈志伟
Chan Chi-Wai (1)
Pinyin: chén zhì wěi
 
影視作品 / Filmography (2005-2009)
 
  髮型 / Hair Stylist
    非常青春期 / The Unusual Youth (2005)    
    疑神疑鬼 / The Ghost Inside (2005)    
    提防老千 / Wise Guys Never Die (2006)    
    終極忍者 / The Wild Ninja (2006)    
    半醉人間 / Cocktail (2006)    
    打雀英雄傳 / Bet to Basic (2006)    
    兄弟 / Brothers (2007)    
    地獄第19層 / Naraka 19 (2007)    
    危險人物 / Undercover (2007)    
    小心眼 / The Third Eye (2007)    
    六樓后座2 家屬謝禮 / Happy Funeral (2008)    
    機動部隊絕路 / Tactical Unit - No Way Out (2008)    
    惡男事件 / Yes, I Can See Dead People (2008)    
    機動部隊─警例 / Tactical Unit - The Code (2008)    
    阿飛 / Fate (2008)    
    我老婆係賭聖 / My Wife Is a Gambling Maestro (2008)    
    黑勢力 / Hong Kong Bronx (2008)    
    流浪漢世界盃 / Team of Miracle: We Will Rock You (2009)