[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
賴昀
赖昀
Lai Yun
Pinyin: lài yún
Lai Wan
 
影視作品 / Filmography (1986-1992)
 
  製片 / Production Manager
    戀殺 / Fatal Love (1988)    
    午夜情人 / Midnight Lover (1992)    
  導演 / Director
    午夜激情 / Midnight Passion (1986)    
    夜生活的女人 / Night Woman (1986)    
    欲海昇沉 / Whirlpool Instinct (1988)    
    浪女蒸發令 / The Vice Squad (1988)    
    墜落天使 / Angels in Hell (1988)    
    人間魔 / Demons (1991)    
    千年魔界 / Bewitched Area of Thousand Years (1991)    
  製片人 / Chief Producer
    江湖流浪女 / Jiang Hu Liu Lang Nu (1988)    
  策劃 / Planning
    墜落天使 / Angels in Hell (1988)    
  編劇 / Writer
    午夜激情 / Midnight Passion (1986)    
    夜生活的女人 / Night Woman (1986)    
    欲海昇沉 / Whirlpool Instinct (1988)    
    浪女蒸發令 / The Vice Squad (1988)    
    墜落天使 / Angels in Hell (1988)