[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
李元茂
Lee Yuen-Mau
Mandarin: yuán mào
Li Yuen-Mau ,  Lee Yuen-Mou
 
Filmography (1991-2019)
 
  陳設道具 / Set Props
    狂獸 / The Brink (2017)    
    非分熟女 / The Lady Improper (2019)    
  佈景 / Scenery
    淪落人 / Still Human (2018)    
  道具 / Props
    表姐,妳好野!續集 / Her Fatal Ways II (1991)    
    92應召女郎 / Call Girl '92 (1992)    
    夢醒時分 / Mary from Beijing (1992)    
    丐世英雄 / Hero of the Beggars (1992)    
    表姐,你好野!3之大人駕到 / Her Fatal Ways 3 (1992)    
    細佬識講野! / Talk to Me, Dicky (1992)    
    新不了情 / C'est La Vie Mon Cheri (1993)    
    盲女72小時 / 3 Days of a Blind Girl (1993)    
    壞孩子俱樂部 / Lost Boys in Wonderland (1995)    
    呆佬拜壽 / Only Fools Fall in Love (1995)    
    不一樣的天空 / Another Sky (1995)    
    新上海灘 / Shanghai Grand (1996)    
    金枝玉葉2 / Who's the Woman, Who's the Man (1996)    
    麻雀飛龍 / Mahjong Dragon (1997)    
    黑玫瑰義結金蘭 / Black Rose II (1997)    
    玻璃樽 / Gorgeous (1999)    
    陰魂不散 / Immortal Spirit (1999)    
    舞廳 / Night Club (1999)    
    榴槤飄飄 / Durian, Durian (2000)    
    黑社會.com / MAFIA.COM (2000)    
    七條命 / Untouchable Maniac (2000)    
    血濺忠義門 / The Internal Duel (2001)    
    香港有個荷里活 / Hollywood Hong Kong (2001)    
    英雄人物 / Hero of City (2001)    
    狂舞派 / The Way We Dance (2013)    
    3D急凍奇俠 / Iceman 3D (2013)    
    點對點 / Dot 2 Dot (2014)    
    失戀急讓 / Temporary Family (2014)    
    Delete愛人 / Delete My Love (2014)    
    販賣·愛 / I Sell Love (2014)    
    分手100次 / Break Up 100 (2014)    
    王家欣 / Wong Ka Yan (2015)    
    偷天特務 / Mission Milano (2016)    
    導火新聞線 / The Menu (2016)    
    我老婆係明星 / My Wife Is a Superstar (2016)    
    樹大招風 / Trivisa (2016)    
    白色女孩 / The White Girl (2017)    
    黑白迷宮 / Colour of the Game (2017)    
    棟篤特工 / Agent Mr Chan (2018)    
    逆向誘拐 / Napping Kid (2018)    
  道具領班 / Props Master
    天若有情III烽火佳人 / A Moment of Romance III (1996)    
    亞李、爸爸兩個大盜 / F***/Off (1998)    
    甜言蜜語 / Sealed with a Kiss (1999)    
    榴槤飄飄 / Durian, Durian (2000)    
    細路祥 / Little Cheung (2000)    
    順其自然 / Let It Be (2000)    
    巴黎假期 / Paris Holiday (2015)    
    起底組 / Keyboard Warriors (2018)