[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
張武傑  ♂
张武杰
Chang Wu-Chieh
Pinyin: zhāng jié
Chang Wu-Jie,  Cheung Miu-Kit


 
影視作品 / Filmography (1957-1991)
 
  演員 / Actor (1957-1991)
    河邊春風寒 / River Bank Spring Wind Chill (1957)    
    茫茫鳥 / Boundless Bird (1957)    
    誰的罪惡 / Who's Crime (1957)    
    誰的罪惡(完結篇) / Who's Crime (Final Chapter) (1958)    
    真假美人心 / True Good Will (1958)    
    魔鬼門徒 / Devil's Disciple (1966)    
    家有十二個媳婦 / 12 Daughters-in-law (1978)    
    英雄豪傑 / Ying Hung Ho Git (1983)    
    艷女痴情 / Without Love (1987)    
    上班女郎 / Working Girls (1987)    
    情慾陷阱 / Trap of Desire (1987)    
    屋簷下的女人 / A Woman Under the Roof (1987)    
    慾之火 / Love on Fire (1988)    
    情變 / Ching Pien (1988)    
    金鳳凰 / Golden Phoenix (1988)    
    騙王之王 / Cheating King Zhi Wang (1988)    
    假日戀情 / Holiday Love Affair (1988)    
    戀女 / Her Passion (1988)    
    霹靂女嬌娃 / Pi Li Nu Jiao Wa (1990)    
    阿郎!阿郎! / A Lang A Lang (1990)    
    與狼共愛 / Wicked Love (1991)