[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
陳耀輝
陈耀辉
Jacky Chan Yiu-Fai
Pinyin: chén yào huī
Jakay Chan
 
影視作品 / Filmography (1998-2004)
 
  動作導演 / Action Director
    拳王 / The Invincible (2003)    
  統籌 / Film Coordinator
    一本未完的漫畫 / Fatal Comic (2002)    
  演員 / Actor (1998-2004)
    武神黑俠 / Shadow Mask (2001)    
    麻辣神探 / Spice Cop (2002)    
    一本未完的漫畫 / Fatal Comic (2002)    
  副動作導演 / Assistant Action Director
    殺手再培訓 / A Killer's Expiry Date (1998)    
    辣妹夢幻組 / Kung Fu Tea (2004)    
  策劃 / Planning
    麻辣神探 / Spice Cop (2002)