[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
田易
Tin Yee
Pinyin: tián
Tian Yi,  Tien I
 
影視作品 / Filmography (1950-1978)
 
  副導演 / Assistant Director
    再見阿郎 / Goodbye Darling (1970)    
  演員 / Actor (1950-1978)
    人海萬花筒 / Kaleidoscope (1950)    
    萬花筒 / Kaleidoscope (1974)    
    鐵燕 / Iron Swallow (1978)    
  編劇 / Writer
    珍珍的煩惱 / Young Maid, Ching-Ching (1970)    
    飛虎小霸王 / The Flying Tiger (1973)    
    仇氏雙雄 / Magnificent 2 (1974)    
    碧城故事 / Seventy Two Hours in Green Town (1974)