[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
陳世
陈世
Chen Shi (1)
Mandarin: chén shì
Chan Sai,  Chen Shih
 
Filmography (1958-1985)
 
  化妝 / Makeup
    餓虎狂龍 / The Good and the Bad (1972)    
    蕩寇灘 / The Bloody Fists (1972)    
    滿州人 / The Mandarin (1973)    
    猛虎下山 / The Rage of Wind (1973)    
    空中少爺 / The Adventurous Air-Steward (1974)    
    風雨雙流星 / The Killer Meteors (1976)    
    搏命 / The Damned (1977)    
    飛渡捲雲山 / Magnificent Bodyguards (1978)    
    蛇鶴八步 / Snake and Crane Arts of Shaolin (1978)    
    阿燦正傳 / The Story of a Refugee (1980)    
    八百羅漢 / Arhats in Fury (1985)    
  演員 / Actor (1958-1985)
    蛇鶴八步 / Snake and Crane Arts of Shaolin (1978)    
  配樂 (作曲) / Music
    荊釵記 / The Humble Wife (1958)