[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
楊松
杨松
Yang Song (1)
Pinyin: yáng sōng
Yeung Chung
 
影視作品 / Filmography (1969-2014)
 
  美術設計 / Art Designer
    欲網挑情 / Inflow Commitment (1988)    
    龍在江湖 / Headsman Thunderbolt (1988)    
  監製 / Producer
    兄弟 / We (2004)    
    生死劫 / Stolen Life (2005)    
    小河親過我的臉 / The Sweet River (2014)    
  美術指導 / Art Director
    金沙刀 / Golden Sand (1969)    
    功夫傳人之龍拳小子 / Dynamite Shaolin Heroes (1978)    
    鎖情劫 / Vortex of Passion (1983)    
    欲海昇沉 / Whirlpool Instinct (1988)    
    紋身魔女 / Love No Exit (1988)    
    情鎖高危日 / High Noon Passion (1988)    
    歷劫情花 / Die to Love (1988)    
    愛的鎖鍊 / Love Chain (1988)    
    勾魂黑薔薇 / Queen of Cobra (1988)    
    浪女蒸發令 / The Vice Squad (1988)    
    女霸王 / Lady King (1988)    
    重犯出擊 / Gunman Impact (1988)    
    畸情殺手 / Legal Killer (1988)    
    轟天雙雄 / Gunman from Nowhere (1988)    
    站壁的女人 / Deadly Sweetheart (1988)    
    墜落天使 / Angels in Hell (1988)    
    午夜之狼 / Midnight Wolf (1989)