[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
李昌民
Lee Cheong-Man
Pinyin: chāng mín
Li Chang-Min
 
影視作品 / Filmography (1977-1987)
 
  製片 / Production Manager
    溫馨在我心 / My Sweet Love (1977)    
    晨霧 / Morning Fog (1978)    
    歡樂群英 / Joyful Group (1980)    
    蘭花草 / Reunion in the Rain (1980)    
    槍口下的小百合 / Lily Under the Muzzle (1982)    
    魔鬼戰士 / Mogui Zhanshi (1987)    
  演員 / Actor (1977-1987)
    溫馨在我心 / My Sweet Love (1977)    
    槍口下的小百合 / Lily Under the Muzzle (1982)    
  編劇 / Writer
    蘭花草 / Reunion in the Rain (1980)    
    佳期鬧翻天 / The Undated Wedding (1980)