[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
林二汶
Eman Lam Yi-Man
Pinyin: lín èr wèn
"at17"


 
影視作品 / Filmography (2003-2019)
 
  原創音樂 / Original Music
    金都 / My Prince Edward (2019)    
  音樂 / Music
    前度 / Ex (2010)    
    DIVA華麗之後 / Diva (2012)    
  演員 / Actor (2003-2019)
    好郁 / Let's Love Hong Kong (2003) ... 酒保 / Bartender
    麥兜,菠蘿油王子 / McDull, Prince de la Bun (2004) ... [粵語配音員] / Miss Chan [voice]
    上上下下 / All About Love (2010) ... 旺玫 / Wong Mui
    前度 / Ex (2010) ... 包租婆 / Mrs Lin/landlady
    東成西就2011 / East Meets West (2011) ... 便利店店員 / Convenience store employee
    桃姐 / A Simple Life (2011) ... Roger的助理 / Carmen
    曖昧不明關係研究學會 / Uncertain Relationship Society (2014)    
    金雞SSS / Golden Chickensss (2014)    
    六福喜事 / Hello Babies (2014) ... / Fashion designer
    陀地驅魔人 / Keeper of Darkness (2015) ... [粵語配音員] / Cherr [voice: Cantonese]
    惡人谷 / House of Wolves (2016) ... 夜總會經理 / Escort manager
    金都 / My Prince Edward (2019) ... / Yee