[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
林明德
Lam Ming-Tak
Pinyin: lín míng
 
影視作品 / Filmography (1994-2001)
 
  製片 / Production Manager
    綁架 / The Kidnap (1994)    
    情人與妓女 / Qingren Yu Jinu (1995)    
    困著她的心靈 / Kun Zhe Ta De Xin Ling (1995)    
    酒女情深 / Club Girl's Love (1997)    
    血染紅唇 / Xue Ran Hong Chun (1998)    
    桃色星期五 / Erotic Friday (1998)    
    變色的花朵 / Wild Flower (1998)    
    追妳一世 / Chase You in a Life (1998)    
    本性難移 / Sexy No Change (1998)    
    影子纏身 / Shadow Around (1998)    
    慾望迷宮 / Yu Wang Mi Gong (2001)    
  執行製片 / Associate Production Manager
    殺夫 / Sha Fu (2000)