[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8

Pinyin:
 
影視作品 / Filmography (1993-2001)
 
  剪接 / Editor
    火爆倩女 / Hot Girl (1993)    
    露露的性戰 / Lu Lu De Xing Zhan (1994)    
    當女人愛上男人 / Dang Nu Ren Ai Shang Nan Ren (1995)    
    情人與妓女 / Qingren Yu Jinu (1995)    
    挑情高手 / Ace Lover (1995)    
    少女成熟時 / Shao Nu Cheng Shu Shi (1995)    
    媚眼殺機 / Sexy Slayer (1995)    
    黑色誘殺 / Black Temptation (1996)    
    女鬼儷影 / Missing My Ghost Wife (1998)    
    不再情牽 / I Am Not in Love (1998)    
    本性難移 / Sexy No Change (1998)    
    血染紅唇 / Xue Ran Hong Chun (1998)    
    綠帽風雲俱樂部 / Green Hat Club (1998)    
    桃色星期五 / Erotic Friday (1998)    
    枕邊物語 / Pillow Talk (1998)    
    唇香、體香、女人香 / Lipstick and Woman (1998)    
    變身 / Change (1998)    
    變色的花朵 / Wild Flower (1998)    
    有色的女人 / Sexy Colour Women (1998)    
    處女思春 / High School Virgin... Spring (1998)    
    驚爆激情夜 / Split Night (1998)    
    追妳一世 / Chase You in a Life (1998)    
    影子纏身 / Shadow Around (1998)    
    激情法則 / Code of Passion (1999)    
    殺夫 / Sha Fu (2000)    
    慾望迷宮 / Yu Wang Mi Gong (2001)