[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
李耀華  ♀
李耀华
Aileen Li Yiu-Wah
Pinyin: yào huá
Lee Yiu-Wa
 
影視作品 / Filmography (2004-2019)
 
  製片 / Production Manager
    國士無雙 / Catch (2006)    
    曖昧 / Ghosted (2009)    
    淚王子 / Prince of Tears (2009)    
    四十年 / Ode to Time (2016)    
    機器之血 / Bleeding Steel (2017)    
  監製 / Producer
    十七歲的天空 / Formula 17 (2004)    
    宅變 / The Heirloom (2005)    
    人魚朵朵 / The Shoe Fairy (2005)    
    國士無雙 / Catch (2006)    
    街角的小王子 / In Case of Love (2010)    
    騷人 / Young Dudes (2012)    
    宅女偵探桂香 / Detective Gui (2015)    
    盜命師 / Pigeon Tango (2017)    
    返校 / Detention (2019)    
  製片人 / Chief Producer
    消失的愛人 / The Secret (2016)