[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
楊立新  ♂
杨立新
Yang Li-Xin (1)
Pinyin: yáng xīn
Yeung Lap-San




 
影視作品 / Filmography (1989-2012)
 
  演員 / Actor (1989-2012)
    夜盜珍妃墓 / The Night Robbery (1989)    
    青春無悔 / No Regrets About Youth (1991) ... / Wu Jiang
    甲方乙方 / The Dream Factory (1997) ... 技術員 / Client with terminally ill wife
    關于愛的故事 / The Common People (1998) ... / Director Huang
    超導 / Superconductor (2000)    
    警察有約 / The Law of Romance (2003)    
    美人依舊 / The Beauty Remains (2005)    
    定軍山 / Dingjun Mountain (2006) ... / Ren Jing Tai
    命運呼叫轉移 / Crossed Lines (2007) ... 陳董事長 / 1)
    第一書記 / Major Secretary (2010)    
    唐山大地震 / Aftershock (2010) ... 老牛 / Mr Niu
    尋人奇事 / Child Lost (2012)    
    甲午大海戰 / Sino-Japanese Naval War (2012)    
    1942 / Back to 1942 (2012) ... 馬國林 / Ma Guo-Lin