[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
趙益潮
赵益潮
Chiu Yik-Chiu
Pinyin: zhào cháo
Zhao Yi-Chao
 
影視作品 / Filmography (1978-1993)
 
  燈光 / Lighting
    荷蘭賭人頭 / Amsterdam Connection (1978)    
    踢竇 / Struggle (1980)    
    猛鬼佳人 / A Romantic Ghost Story (1988)    
    天使風雲 / The Angels (1991)    
    赤慾情花 / Tri in Triad (1991)    
    飛鷹行動 / Love to Kill (1991)    
    賭鬼 / Gambling Soul (1992)    
    愛在明天 / Club Girls Romance (1992)    
    倩女還魂 / Ghost Lover (1992)    
    俾鬼玩 / Ghost Killer (1992)    
    賭謀計中計 / Gambler Vs Gambler (1992)    
    滾滾紅唇 / Red Lips (1992)    
    浪蝶狂花 / Woman in Lust (1993)    
    屬雞的女人 / Girl-Gang (1993)