[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
王硯偉
王砚伟
Wang Yan-Wei
Pinyin: wáng yàn wěi
Wong Yin-Wai
 
影視作品 / Filmography (2005-2019)
 
  錄音 / Sound Recordist
    綠草地 / Mongolian Ping Pong (2005)    
    瘋狂的石頭 / Crazy Stone (2006)    
    瘋狂的賽車 / Crazy Racer (2009)    
    大有前途 / Bright Future (2009)    
    筆仙 / Bi Xian (2012)    
    危險關係 / Dangerous Liaisons (2012)    
    小時代3:鋒銀時代 / Tiny Times 3.0 (2014)    
    小時代4:鳴鑽時代 / Tiny Times 4.0 (2015)    
    外公芳齡38 / Scandal Maker (2016)    
    縫紉機樂隊 / City of Rock (2017)    
    瘋狂的外星人 / Crazy Alien (2019)    
  演員 / Actor (2005-2019)
    瘋狂的石頭 / Crazy Stone (2006)    
    瘋狂的賽車 / Crazy Racer (2009) ... / Traffic policeman
  混音 / Re-Recording Mixer
    瘋狂的賽車 / Crazy Racer (2009)