[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
盧銘泉
卢铭泉
Tiger Lo Ming-Chuen
Pinyin: míng quán
 
影視作品 / Filmography (2001-2019)
 
  第一組攝影助理 / 1st Unit Focus Puller
    激戰 / Unbeatable (2013)    
    魔警 / That Demon Within (2014)    
    葉問3 / Ip Man 3 (2015)    
  攝影助理 / Focus Puller
    不死心靈 / My Heart Will Go On (2001)    
    不二神探 / Badges of Fury (2013)    
    3D急凍奇俠 / Iceman 3D (2013)    
    Delete愛人 / Delete My Love (2014)    
    殺破狼II / SPL 2: A Time of Consequences (2015)    
    幸運是我 / Happiness (2016)    
    使徒行者 / Line Walker (2016)    
    S風暴 / S Storm (2016)    
    某日某月 / When Sun Meets Moon (2018)    
    八步半喜怒哀樂 / Lucid Dreams (2018)    
    花椒之味 / Fagara (2019)    
    入鐵籠 / We Are Legends (2019)    
  推軌具 / Dollyman
    神話 / The Myth (2005)    
  第二組攝影助理 / 2nd Unit Focus Puller
    失戀日 / L for Love, L for Lies Too (2016)    
    沖天火 / Sky on Fire (2016)    
  燈光 / Lighting
    黑白道 / On the Edge (2006)    
    性工作者十日談 / Whispers and Moans (2007)    
  燈光助理 / Best Boy
    這個阿爸真爆炸 / Papa Loves You (2004)