[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
魏詩傑
魏诗杰
Steve Askew
Pinyin: wèi shī jié
Ngai Si-Git
 
影視作品 / Filmography (2000-2010)
 
  監製 / Producer
    小心眼 / The Third Eye (2007)    
  出品人 / Presenter
    戀性世代 / I Do (2000)    
    天生絕配 / Perfect Match (2005)    
    鬼計 / Dead Air (2007)    
    時光倒流的話 / Pandora's Booth (2007)    
    危險人物 / Undercover (2007)    
    人在江湖 / A Mob Story (2007)    
    校墓處 / The Haunted School (2007)    
    午夜照相館 / Open to Midnight (2007)    
    阿飛 / Fate (2008)    
    毋、亡我 / Forget Me Not (2010)