[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
葉娟娟  ♀
叶娟娟
Ye Juan-Juan
Pinyin: juān juān
Yip Chun-Chun,  Yip Guen-Guen


 
影視作品 / Filmography (1931-1935)
 
  演員 / Actor (1931-1935)
    玉堂春 / Yu Tangchun (1931)    
    恆娘 / Madame Heng Niang (1931)    
    自由魂 / The Souls of Freedom (1931)    
    銀漢雙星 / An Actor and an Actress (1931)    
    三生石 / The Stone (1932)    
    海上閻王 / The Sea Lion (1932)    
    南國之春 / Spring in the South (1932)    
    野玫瑰 / Wild Rose (1932)    
    大丈夫 / A Real Man (1933) ... 失足女 / lost daughter
    都市的罪惡 / Du Shi De Zui E (1933)    
    孤軍 / Young Soldiers (1933)    
    清白 / An Innocent Girl (1933)    
    天明 / Daybreak (1933)    
    亮眼瞎子 / The Blindman with Bright Eyes (1934)    
    飛花村 / Floating Flowers (1934)    
    人之初 / The Beginning of Life (1935)    
    逃亡 / Refugees (1935)    
    時勢英雄 / Businessmen in a War (1935)