[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
張睿家  ♂
张睿家
Bryant Chang Yu-Chia
Mandarin: zhāng ruì jiā
Cheung Yu-Ga,  Bryan Chang,  Chang Jui-Chia,  Chang Ruei-Jia,  Ray Chang,  Zhang Rui-Jia





 
Filmography (2006-2017)
 
  演員 / Actor (2006-2017)
    盛夏光年 / Eternal Summer (2006) ... 康正行 / Kang Cheng Hsing / Jonathan
    夏天的尾巴 / Summer's Tail (2007) ... 陳懷鈞 / Jimmy Chan
    夏天協奏曲 / Summer Times (2008)    
    軌道 / Rail Truck (2009)    
    陽陽 / Yang Yang (2009) ... 黃紹恩 / Shawn
    絕命派對 / Invitation Only (2009) ... 建緯 / Wade Chen
    小忻黑夜 / Lie Awake (2011)    
    命運化妝師 / Make Up (2011) ... 郭詠明 / Kuo Yung-ming
    想飛 / Dream Flight (2014)    
    到不了的地方 / Anywhere Somewhere Nowhere (2014) ... / Taike
    墓穴迷城 / Tomb Mystery (2015)    
    七夜追魂 / The Missing (2015)    
    野狼與瑪莉 / When Geek Meets Serial Killer (2015)    
    鐵獅玉玲瓏 2 / Lion Dancing 2 (2015)    
    最完美的女孩 / The Perfect Girl (2017)