[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
許勞倫斯
许劳伦斯
Laurence Xu Jian-Shu
Pinyin: láo lún
Lawrence Xu,  Laurance Xu
 
影視作品 / Filmography (2005-2013)
 
  服裝指導 / Costume Designer
    花腰新娘 / A Bride in Shangri-La (2005)    
    菲常完美 / Sophie's Revenge (2009)    
    綻碩 / Red River (2009)    
    迷城 / Distant Thunder (2010)    
    形影不離 / Inseparable (2010)    
    與時尚同居 / Sleepless Fashion (2011)    
    不怕賊惦記 / No Liar, No Cry (2011)    
    春暖花開 / Her Father His Father (2012)    
    甜蜜18歲 / Sweet Eighteen (2013)