[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
青蘋果編劇組
青苹果编剧组
Ching Pang Ko Screenwriter Team
Pinyin: qīng píng guǒ biān
Blue Apple Screenwriter Team
 
影視作品 / Filmography (1992-2001)
 
  編劇 / Writer
    肉體陷阱 / Routi Xianjing (1992)    
    情人與妓女 / Qingren Yu Jinu (1995)    
    挑情高手 / Ace Lover (1995)    
    北投狼人 / The Wolf Man (1995)    
    少女成熟時 / Shao Nu Cheng Shu Shi (1995)    
    媚眼殺機 / Sexy Slayer (1995)    
    黑色誘殺 / Black Temptation (1996)    
    殺之戀 / Kill for Love (1996)    
    不再情牽 / I Am Not in Love (1998)    
    綠帽風雲俱樂部 / Green Hat Club (1998)    
    桃色星期五 / Erotic Friday (1998)    
    超級床上人之喜怒哀樂 / Super Lover (1999)    
    激情法則 / Code of Passion (1999)    
    慾望迷宮 / Yu Wang Mi Gong (2001)