[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
高英軒  ♂
高英轩
Kao Ying-Hsuan
Mandarin: gāo yīng xuān
Kao Ying-Hsien,  Ko Ying-Hin,  Kao Yin-Hsuan,  Vince Kao,  Vince Gao





 
Filmography (2004-2017)
 
  演員 / Actor (2004-2017)
    十七歲的天空 / Formula 17 (2004) ... 文藝青年 Vitton / Vitton
    一年之初 / Do Over (2006) ... 小高 / 2)
    色,戒 / Lust, Caution (2007) ... 黃磊 / Huang Lei
    九降風 / Winds of September (2008)    
    天黑.夏午.闔家觀賞 / E. S. F. (2008) ... / 2)
    絕命派對 / Invitation Only (2009) ... 理查 / Richard Kao
    一頁台北 / Au Revoir Taipei (2010)    
    他們在畢業的前一天爆炸 / Days We Stared at the Sun (2010)    
    十加十 / 10+10 (2011) ... 導演、上班族 / 12)
    騷人 / Young Dudes (2012) ... 陳映蓉 / Klaatu younger doctor
    寶米恰恰 / Cha-Cha for Twins (2012) ... 籃球比賽裁判 / Basketball referee
    必要之闇 / Dark Code (2013)    
    華麗緣 / Including Her Out (2013)    
    閃昏 / Shining Dusk (2013)    
    雙全 / A Complete Life (2013)    
    我的媽媽 / Mother, Mother (2014)    
    大橋頭的戀愛夢 / When Miracle Meets Maths (2015)    
    極樂宿舍 / Happy Dorm (2016)    
    找到 / Zhao Dao (2016)    
    曖昧時代 / Do or (2016)    
    3904 英呎 / 3904 Feet (2017)