[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
王爾華
王尔华
Wong Yi-Wa
Pinyin: wáng ěr huá
Wang Erh-Hua,  Wang Sa-Sang
 
影視作品 / Filmography (1970-1979)
 
  製片 / Production Manager
    邪魔 / Devil Crows (1975)    
  副導演 / Assistant Director
    神劍游龍 / Quick Swordsman (1970)    
    應召女郎 / The Call Girls (1973)    
    廣島廿八 / Hiroshima 28 (1974)    
  演員 / Actor (1970-1979)
    鬼馬雙星 / Games Gamblers Play (1974)    
  編劇 / Writer
    恨你入骨 / I Hate You Deeply (1970)    
    金葉子 / Revenge of a Beautiful Ghost (1970)    
    神劍游龍 / Quick Swordsman (1970)    
    新羅生門 / New "Lou-Sheng-Men" (1971)    
    血爪 / Bloody Claw (1971)    
    金印仇 / The Golden Seal (1971)    
    天龍訣 / Dragon Strikes (1979)