[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
周以文
Chou Yi-Wen
Pinyin: zhōu wén
Chow Yi-Man,  Chou I-Wen

 
影視作品 / Filmography (1990-2018)
 
  攝影 / Cinematographer
    那年夏天的浪聲 / Voice of Waves (2002)    
    風中的小米田 / Badu's Homework (2003)    
    殺人計畫 / My Whispering Plan (2005)    
    英勇戰士俏姑娘 / Like a Hero (2006)    
    情非得已之生存之道 / What on Earth Have I Done Wrong?! (2007)    
    囧男孩 / Orz Boyz! (2008)    
    不能飛的鳥 / The Wingless Swallow (2009)    
    不能沒有你 / No Puedo Vivir Sin Ti (2009)    
    帶我去遠方 / Somewhere I Have Never Travelled (2009)    
    酷馬 / Fantome, Ou es-tu? (2010)    
    帶一片風景走 / Leaving Gracefully (2011)    
    神廚 / Rookie Chef (2016)    
    老師,你會不會回來 / Turn Around (2017)    
    老大人 / Dad's Suit (2018)    
  副導演 / Assistant Director
    刀瘟 / The Story of a Gangster (1990)