[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
陳立中  ♀
陈立中
Chen Li-Zhong
Pinyin: chén zhōng
Chan Lap-Chung

 
影視作品 / Filmography (1963-1991)
 
  演員 / Actor (1963-1991)
    野火春風鬥古城 / Struggles in an Ancient City (1963)    
    小二黑結婚 / Xiao Erhei's Marriage (1964)    
    白求恩大夫 / Doctor Bethune (1964)    
    山村姐妹 / Village Sisters (1965)    
    烽火少年 / Beacon Fire Boy (1975)    
    紅雨 / Red Rain (1975) ... / Grandmother
    夕照街 / Sunset Street (1983)    
    笨人王老大 / Stupid Boss Wang (1987)    
    笑破情網 / Five Comedians (1987)    
    傻冒經理 / The Silly Manager (1988) ... / Auntie Wu
    瘋狂歌女 / Desperate Songstress (1988)    
    英雄無淚 / Hero Without Tears (1991)    
    北京小妞 / Beijing Chick (1991)