[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
程明章
Cheng Ming-Zhang
Pinyin: chéng míng zhāng
Ching Ming-Cheung
 
影視作品 / Filmography (1980-1993)
 
  美術指導 / Art Director
    叛國者 / A Traitor (1980)    
    忠烈千秋 / Loyal to Imperial Family (1981)    
    山道彎彎 / The Tortuous Mountain Path (1982)    
    電梯上 / In the Elevator (1985)    
    東陵大盜 第1集 / The Grave Robbers Part 1 (1986)    
    平津奪寶 / The Grave Robbers Part II (1987)    
    川島芳子 / Kawashima Yoshiko (1989)    
    亂世瓢丐 / The Mystery Beggar (1992)    
    幻女 / Illusive Girl (1993)    
  演員 / Actor (1980-1993)
    平津奪寶 / The Grave Robbers Part II (1987)