[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
洪學敏  ♀
洪学敏
Hong Xue-Ming
Pinyin: hóng xué mǐn
Hung Hok-Man





 
影視作品 / Filmography (1975-1982)
 
  演員 / Actor (1975-1982)
    海霞 / Hai Xia (1975)    
    南海風雲 / Storm Over the South-China Sea (1976) ... / Sister Ah Mei (adult)
    海之戀 / Love of the Sea (1980)    
    天雲山傳奇 / The Story of Cloud Mountain (1980) ... 周瑜貞 / Zhou Yue-Ching
    檢察官 / A Prosecutor (1981)    
    喜盈門 / Full House of Joy (1981)    
    風雨下鐘山 / Liberation of Nanjing (1982)    
    白鴿 / White Pigeon (1982)