[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
涂東鄉  ♂
涂东乡
Chui Dung-Heung
Pinyin: dōng xiāng
Tu Tong-Shon,  Tu Tung-Ching,  Tu Tong-Shang,  Tu Tung-Heung,  Tai Tung-Hon,  Chui Tung-Heung,  Tu Tung-Hsiang,  Tu Dong-Xiang
 
影視作品 / Filmography (1973-1994)
 
  攝影 / Cinematographer
    赤手空拳 / Furious Dragon (1973)    
    熊心豹膽 / The Furious Avenger (1974)    
    生龍活虎 / Dragon and Tiger (1974)    
    大風波 / Tornado (1974)    
    一代猛龍 / Super Dragon (1974)    
    詭計 / Conspiracy (1975)    
    英雄榜 / File of Heroes (1975)    
    新死亡遊戲 / The New Game of Death (1975)    
    決閉太陽塔 / Duel with the Devils (1977)    
    十大弟子 / Ten Brothers of Shaolin (1977)    
    俠士鏢客殺手 / The Chivalry, the Gunman and Killer (1977)    
    賭命走天涯 / My Life's on a Line (1978)    
    七十二煞星 / The 72 Desperate Rebels (1978)    
    雌雄雙煞 / Two Great Cavaliers (1978)    
    一代天嬌 / Revengeful Swordswoman (1979)    
    風塵六傑 / Six Kung Fu Heroes (1980)    
    小丑對紅唇 / Clown Dui Hong-Chun (1980)    
    醉八仙拳 / Kung-Fu of Eight Drunkards (1980)    
    千王鬥千后 / The Gambler's Duel (1981)    
    奇巧人物 / Fighting Life (1981)    
    我要做好子 / I Want to Be a Good Person (1982)    
    黑市夫人 / Underground Wife (1982)    
    心愛的人 / Spoony Love (1982)    
    血旗變 / Bloody Mission (1982)    
    鄉下阿郎 / The Boy from the Dark Street (1983)    
    討海的人 / The Fishing Adventure (1983)    
    誰人了解我 / Who Knows About Me (1983)    
    他摃龜我發財 / Ta Gong Gui Wo Fa Cai (1984)    
    軍妓 / Prostitutes (1985)    
    心變 / Xin Bian (1988)    
    關渡風雲 / The Long Gun (1988)    
    虎膽群英 / Killer Must Die (1988)    
    阿泰的紫微命盤 / Reborn a Beauty (1989)    
    海口人 / He Is My Brother (1989)    
    太保的五個朋友 / Five Friends of Tai-Pao's (1989)    
    鄭進一的鬼故事 / Ghost Story (1990)    
    缺角的太陽 / Sun of Eject (1990)    
    金瓶風月 / The Golden Lotus "Love and Desire" (1991)    
    竹夫人 / Madame Bamboo (1991)    
    性愛韋小寶之玩女大王 / Wai's Romance (1994)    
    新大小不良 / Bloody Brothers (1994)