[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
奇夢石  ♂
奇梦石
Kei Mung-Sek
Pinyin: mèng shí
Qi Men-Shi




 
影視作品 / Filmography (1948-1995)
 
  演員 / Actor (1948-1995)
    萬家燈火 / Myriads of Lights (1948)    
    關不住的春光 / The Extra Duty of a Governess (1948)    
    烏鴉與麻雀 / Crows and Sparrows (1949) ... 老劉 / Lao Liu
    希望在人間 / Hope to the World (1949)    
    勞動花開 / Fruits of Labour (1953)    
    投奔怒海 / Boat People (1982) ... 阮主任 / Comrade Nguyen
    牧馬人 / The Herdsman (1982)    
    大橋下面 / Under the Bridge (1984)    
    龍雲和蔣介石 / Long Yun and Chiang Kai-Shek (1991) ... 龍雲 / Long Yun
    千里尋夢 / The Quest for a Dream (1991)    
    王先生之欲火焚身 / Mr. Wang's Burning Desire (1993)    
    血的疑惑 / Mystery of Blood (1994)    
    跨國劫殺 / Transnational Plunder (1995)