[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
劉健魁  ♂
刘健魁
Liu Jian-Kui
Pinyin: liú jiàn kuí
Lau Kin-Fui

 
影視作品 / Filmography (1989-2013)
 
  攝影 / Cinematographer
    西門家族 / Ximen Family (1989)    
    百色起義 / Battle Uprising (1989)    
    索命飛刀 / The Deadly Dart (1990)    
    死亡內幕 / Inside the Death (1991)    
    迷途英雄 / The Lost Hero (1992)    
    墜樓謎案 / Puzzle of the Fall (2013)    
  導演 / Director
    迷途英雄 / The Lost Hero (1992)    
    你的情歌我來唱 / Let Me Sing Your Love Song (2013)    
    玉手迷蹤 / Find Hand, Lost Trace (2013)    
    墜樓謎案 / Puzzle of the Fall (2013)