[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
李兆華
李兆华
Lee Siu-Wa (2)
Pinyin: zhào huá
Lee Siu-Wah
 
影視作品 / Filmography (1983-1994)
 
  監製 / Producer
    特區羞草二人組 / Sisters Outlaw (1992)    
    黑豹 / Black Panther (1993)    
    綁架黃七輝 / Kidnap of Wong Chak Fai (1993)    
    搭錯情人上錯床 / The Wrong Bedfellow (1993)    
    黃鶯大戰阿拉丁 / The Formula (1993)    
    秘密檔案之殺馬行動 / The Secret File (1993)    
    省港大追擊 / Manhunt Across the Border (1993)    
    越殺 / Mr. & Miss Saigon (1994)    
  導演 / Director
    瘋血 / Crazy Blood (1983)    
    奪寶俏佳人 / Dead Target (1991)    
  剪接 / Editor
    奪寶俏佳人 / Dead Target (1991)    
  策劃 / Planning
    神鳳苗翠花 / Kung Fu Mistress (1994)    
    香港愛的故事之情人 / Yuppies Love (1994)