[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
陸儀鳳  ♀
陆仪凤
Lu Yi-Feng (1)
Pinyin: fèng
Lu Yi-Feng,  Luh Yi-Feng,  Luh Yi-Fenq,  Lu I-Feng,  Luk Yee-Fung





 
影視作品 / Filmography (1981-1989)
 
  演員 / Actor (1981-1989)
    女性的復仇 / The Nude Body Case in Tokyo (1981)    
    大盜落網 / The Outlaw (1982)    
    探獄 / The Imprisoned (1982)    
    小鬼難纏 / Miss Nuisance Haunts Again (1983)    
    愛奴, 叛奴 / Ai Nv, Pan Nv (1983)    
    鬼才霸王兵 / Genius, Dictator, Guards (1983)    
    楚留香大結局 / The Denouncement of Chu Liu Hsiang (1983)    
    屠夫 / Butcher (1984)    
    鬼面忍者 / Ninja Kids (1984)    
    老虎來了 / Lao Hu Lai Liao (1986)    
    泡妞敢死隊 / Pao Niu Gan Si Dui (1986)    
    妻子教室 / Qishi Jiaoshi (1986)    
    大男人小傳 / Big Man Little Affair (1989) ... / Taiwan mistress