[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
陳志遠
陈志远
Chan Chi-Yuen
Pinyin: chén zhì yuǎn
J. Y. Chern,  Chen Chi-Yuan
 
影視作品 / Filmography (1983-1992)
 
  作曲 / Composer
    靈芝異形 / Friendly Shock (1988)    
    遊俠兒 / You Xia Er (1990)    
  音樂 / Music
    搭錯車 / Papa, Can You Hear Me Sing? (1983)    
    帶劍的小孩 / Kidnapped (1983)    
    金大班的最後一夜 / The Last Night of Madam Chin (1984)    
    在室男 / The First Stitch (1984)    
    雪在燒 / Burning Snow (1988)    
    丑探七個半 / Chou Tan Qi Ge Ban (1988)    
    火燒島 / Island of Fire (1990)    
    千火玫瑰 / Caged Beauties (1992)