[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
林國雄
林国雄
Lam Gwok-Hung (1)
Pinyin: lín guó xióng
Lam Kwok-Hung





 
影視作品 / Filmography (1980-1988)
 
  演員 / Actor (1980-1988)
    風塵 / The Mortal Storm (1980)    
    危險人物 / Dangerous Person (1981)    
    老襯當旺 / Lucky Breaks (1981)    
    我的媽媽 / My Mother (1983)    
    愛情麥芽糖 / Love Bittersweet (1984)    
    初哥 / Challenge on Chasing Girls (1984)    
    警察故事 / Police Story (1985) ... 李Sir / Superintendent Raymond Li
    殭屍家族 / Mr. Vampire Part 2 (1986) ... / [Cameo]
    A計劃續集 / Project A II (1987)    
    警察故事續集 / Police Story Part II (1988) ... 林署長 / Div. Inspector Raymond Lam