[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
張純芳  ♀
张纯芳
Fanny Chang Chun-Fang
Pinyin: zhāng chún fāng
Jang Chuen-Fang,  Zhang Chun-Fang,  Cheung Jun-Fong





 
影視作品 / Filmography (1979-1998)
 
  演員 / Actor (1979-1998)
    西風的故鄉 / The Blind Love (1979)    
    拒絕聯考的小子 / The Boy Who Refused to Take the Entrance Examination (1979)    
    一個女工的故事 / Fly Up with Love (1979)    
    年輕人的心聲 / Young People's Desire (1980)    
    賣身女 / Mai Shen Nu (1980)    
    紅色女煞星 / Fighting Duel of Death (1981)    
    風櫃來的人 / The Boys from FengKuei (1983)    
    帶劍的小孩 / Kidnapped (1983) ... / Sheau Hwei
    出外人 / Traveller (1983)    
    阿福的禮物 / The Gift of A Fu (1984)    
    老莫的第二個春天 / Second Spring of Mr. Muo (1984)    
    蠻牛的兒子 / Man Niu De Er Zi (1984)    
    霧裡的笛聲 / Nature Is Quiet Beautiful (1984)    
    北南西東 / North South West East (1984)    
    朋友兄弟 / Friends & Brothers (1984)    
    舞女 / Wu Nu (1985)    
    小畢的故事 / Growing Up (1985)    
    玫瑰玫瑰我愛你 / Rose Rose I Love You (1985)    
    陽春老爸 / Spring Daddy (1985)    
    妻子教室 / Qishi Jiaoshi (1986)    
    稻草人 / Strawman (1987)    
    失踪人口 / The Missing People (1987)    
    宵待草 / The Night Treats the Grass (1987)    
    小人物 / Little Big Man (1989)    
    龍虎雙霸天 / The Powerful Men (1989)    
    00.99大發財 / 00.99 Da Fa Cai (1989)    
    小小免當兵 / Xiao Xiao Mian Dang Bing (1989)    
    阿郎!阿郎! / A Lang A Lang (1990)    
    霹靂女嬌娃 / Pi Li Nu Jiao Wa (1990)    
    缺角的太陽 / Sun of Eject (1990)    
    周成過台灣 / The Rebellious Husband (1998)