[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
丁亞民  ♂
丁亚民
Ding Ya-Min
Pinyin: dīng mín
Ding Yah-Ming,  Ding A-Man
 
影視作品 / Filmography (1985-2001)
 
  導演 / Director
    侯鳥 / Migratory Bird (2001)    
  演員 / Actor (1985-2001)
    春秋茶室 / My Mother's Tea House (1990)    
  編劇 / Writer
    最想念的季節 / My Favorite Season (1985)    
    小畢的故事 / Growing Up (1985)    
    結婚 / The Matrimony (1985)    
    流浪少年路 / Drifters (1986)    
    我們的天空 / Last Train to Tanshui (1986)    
    桂花巷 / Osmanthus Alley (1988)    
    春秋茶室 / My Mother's Tea House (1990)    
    笑林小子 / Shaolin Popey (1994)