[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
陳傳禮
陈传礼
Chan Chuen-Lai
Mandarin: chén chuán
Chan Chun-Li
 
Filmography (1978-1998)
 
  攝影 / Cinematographer
    青蓮青年 / Teenage Trap (1984)    
    還我少林 / Shaolin Vs Manchu (1984)    
    紅外線 / On the Red (1986)    
    四大天王 / Four Robbers (1987)    
    殺出黃國 / Escape from Kingdom (1988)    
    暴風女 / Dirty Girl (1988)    
    省港風雲 / Border Line Story (1988)    
    火舞儷人 / Club Girls (1989)    
    地頭龍 / The Dragon Fighter (1990)    
    橫衝直撞火鳳凰 / Fire Phoenix (1990)    
    怒火威龍 / Crystal Hunt (1991)    
    香港姦殺奇案 / Suburb Murder (1992)    
    勝者為王 / The Mighty Gambler (1992)    
    AK47之天網 / The Wanted Convict (1993)    
    鬼叫春 / Erotic Ghost Story (1993)    
    人鬼搭檔 / Happy Partner (1993)    
    貼身情人 / Body Lover (1993)    
    但願有情人 / Future Love (1994)    
    地下賭王 / Gambling Baron (1994)    
    血仍是冷 / Deadly Illusion (1998)    
  副導演 / Assistant Director
    黑煞 / Way of the Black Dragon (1978)    
  場記 / Script Supervisor
    黑煞 / Way of the Black Dragon (1978)