[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
黃文雲
黄文云
Nico Wong Man-Wan
Pinyin: huáng wén yún
Win Wong,  Huang Wen-Yun,  Wong Man-Wang
 
影視作品 / Filmography (1979-2007)
 
  攝影指導 / Director of Photography
    醉拳II / Drunken Master II (1994)    
    抱擁朝陽 / Up for the Rising Sun (1997)    
  攝影 / Cinematographer
    豬仔血淚 / Sun Dragon (1979)    
    差人大佬博命仔 / The Brothers (1979)    
    奇招 / Crystal Fist (1979)    
    血鸚鵡 / Bloody Parrot (1981)    
    五遁忍術 / Five Element Ninjas (1982)    
    幫規 / Gang Master (1982)    
    封神劫 / Usurpers of Emperor's Power (1983)    
    楊過與小龍女 / Little Dragon Maiden (1983)    
    水晶人 / Portrait in Crystal (1983)    
    鹿鼎記 / Tales of a Eunuch (1983)    
    老鷹的劍 / The Supreme Swordsman (1984)    
    游俠情 / Long Road to Gallantry (1984)    
    替槍老豆 / Let's Have a Baby (1985)    
    錯體人 / My Mind, Your Body (1985)    
    尖東梟雄 / Hong Kong Godfather (1985)    
    大上海1937 / Great Shanghai 1937 (1986)    
    流氓英雄 / The Innocent Interloper (1986)    
    監獄風雲 / Prison on Fire (1987)    
    南北媽打 / Mother Vs Mother (1988)    
    天使行動II火鳳狂龍 / Angel II (1988)    
    嘩鬼有限公司 / Ghost Busting (1989)    
    天使行動III魔女末日 / Angel III (1989)    
    一本漫畫闖天涯 / My Hero (1990)    
    嘩鬼住正隔籬 / My Neighbours Are Phantoms (1990)    
    捉鬼合家歡 / The Spooky Family (1990)    
    老婆,妳好嘢! / The Other Half (1990)    
    師兄撞鬼 / Look Out, Officer! (1990)    
    魔域飛龍 / The Stone Age Warriors (1991)    
    一世好命 / You Bet Your Life (1991)    
    夜生活女王霞姐傳奇 / Queen of Underworld (1991)    
    殺入地獄 / Visa to Hell (1992)    
    白玫瑰 / Rose (1992)    
    嘩鬼旅行團 / Forced Nightmare (1992)    
    富貴人間 / The World of Treasure (1995)    
    95陀槍女警 / The Armed Policewoman (1995)    
    不一樣的天空 / Another Sky (1995)    
    叛逆情緣 / Faithfully Yours (1995)    
    賤男人週記 / The Hong Kong Happy Man (2000)    
    獸性誘惑之赤裸性遊戲 / Naked Party (2000)    
    手機凶靈 / Phantom Call (2000)    
    囍歡您 / Fall for You (2001)    
    白髮鬼 / Face to Face (2002)    
    鎗火行動 / Infernal Mission (2004)    
  導演 / Director
    俠聖 / The Sting (1992)    
    白髮鬼 / Face to Face (2002)    
  第二組攝影 / 2nd Unit Cinematographer
    警察故事III超級警察 / Police Story III Super Cop (1992)    
    雙子神偷 / Twins Mission (2007)