[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
楊子明
杨子明
Yeung Chi-Ming
Pinyin: yáng zi míng
Yeung Tze-Ming
 
影視作品 / Filmography (2009-2020)
 
  道具 / Props
    遊龍戲鳳 / Look for a Star (2009)    
    槍王之王 / Triple Tap (2010)    
    控城計 / Control (2013)    
    爆3俏嬌娃 / Kick Ass Girls (2013)    
    魔警 / That Demon Within (2014)    
    黑色喜劇 / Black Comedy (2014)    
    六福喜事 / Hello Babies (2014)    
    衝鋒車 / Two Thumbs Up (2015)    
    破風 / To the Fore (2015)    
    那年夏天你去了哪裏 / Cherry Returns (2016)    
    指甲刀人魔 / A Nail Clippers Romance (2017)    
    拆彈專家 / Shock Wave (2017)    
    紅海行動 / Operation Red Sea (2018)    
    拆彈專家2 / Shock Wave 2 (2020)    
  道具助理 / Props Assistant
    意外 / Accident (2009)