[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
袁金倫
袁金伦
Yuen Kam-Lun
Pinyin: yuán jīn lún
Yuan Jin-Luen,  Yuen Kim-Lung,  Yuan Kam-Lun,  Yuen Gam-Lun
 
影視作品 / Filmography (1979-1993)
 
  監製 / Producer
    廣東鐵橋三 / Cantonen Iron Kung Fu (1979)    
    愛人同志 / Stars and Roses (1989)    
    同根生 / Bloody Brotherhood (1989)    
    一本漫畫闖天涯 / My Hero (1990)    
    天地玄門 / An Eternal Combat (1991)    
    嘩!英雄 / What a Hero! (1992)    
    一本漫畫闖天涯Ⅱ / My Hero II (1993)    
  演員 / Actor (1979-1993)
    廣東鐵橋三 / Cantonen Iron Kung Fu (1979)    
  出品人 / Presenter
    愛人同志 / Stars and Roses (1989)    
    同根生 / Bloody Brotherhood (1989)    
    一本漫畫闖天涯 / My Hero (1990)    
    新精武門1991 / Fist of Fury 1991 (1991)    
    志在出位 / Today's Hero (1991)    
    正紅旗下 / Running on Empty (1991)    
    天地玄門 / An Eternal Combat (1991)    
    嘩!英雄 / What a Hero! (1992)    
    漫畫威龍 / Fist of Fury 1991 II (1992)    
    一本漫畫闖天涯Ⅱ / My Hero II (1993)