[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
朱國輝  ♂
朱国辉
Eric Chu Kwok-Fai
Pinyin: zhū guó huī
Jue Gwok-Fai (1),  K. F. Chu,  Chui Koo-Fai
 
影視作品 / Filmography (1985-2007)
 
  攝影指導 / Director of Photography
    天地玄門 / An Eternal Combat (1991)    
    人蛇浴血戰之蛇女添丁 / Snake Girl (2003)    
  攝影 / Cinematographer
    驚魂記 / Deception (1989)    
    法內情大結局 / The Truth - Final Episode (1989)    
    省港旗兵第四集地下通道 / Underground Express (1990)    
    表哥我來也 / Mainland Dundee (1991)    
    危險情人 / The Shootout (1992)    
    女兒當自強 / Lady Supercop (1993)    
    黑豹天下 / Warriors: The Black Panther (1993)    
    疊影驚情 / The Black Morning Glory (1993)    
    愛情色香味 / Love Recipe (1994)    
    屍前想後 / Long Way from Home (2000)    
    赤裸性對抗 / Deadly Past (2002)    
    烈血快車 / Taxi Driver (2002)    
    星星與月亮 / Her Story (2002)    
    性在夠辣 / Sexual Vengeance (2003)    
    兄弟 / Brothers (2007)    
  攝影助理 / Focus Puller
    何必有我? / Why Me? (1985)    
    求愛反斗星 / Crazy Romance (1985)    
    皇家戰士 / Royal Warriors (1986)    
    鐵甲無敵瑪利亞 / I Love Maria (1988)    
    七小福 / Painted Faces (1988)    
    沒有太陽的日子 / Sunless Days (1990)    
  剪接 / Editor
    天殺 / The Killer of the Lonely Heart (2000)    
  第二組攝影助理 / 2nd Unit Focus Puller
    生死線 / The Island (1985)