[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
李龍基  ♂
李龙基
Lee Lung-Kei
Pinyin: lóng
Li Long-Ji,  Li Longji





 
影視作品 / Filmography (1980-2016)
 
  演員 / Actor (1980-2016)
    喝采 / Encore (1980)    
    新天龍八部 / Demi-Gods and Semi-Devils (1982)    
    千王1991 / The Great Pretenders (1991) ... / Cunning Kei
    失鎗48小時 / Where's My Gun (1996)    
    藝壇照妖鏡之96應召名冊 / Rebekah (1996)    
    皇家香港警察的最後一夜之一體兩旗 / The Final Night of the Royal Hong Kong Police: One Body Two Flags (1999) ... 懷哥 / Cousin Wai
    癲鳳傻龍 / Salt and Pepper (2004) ... / Uncle Kuen
    情陷掌門人 / My Romeo (2004) ... / Mr. Shek
    我愛香港 / I Love Hong Kong (2011) ... 三太公, 87年街坊『打雀英雄傳』 / Neighbor 1987
    釋迦牟尼佛傳 / Biography of Buddha (2013)    
    妄想症 / Delusion (2016) ... 陳警官 / 3) Officer Chen
    選老坐 / The Mobfathers (2016) ... / Uncle Earth