[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
鄒鳳
邹凤
Cindy Chow Fung
Pinyin: zōu fèng
Chow Fung (2),  Cindy Chau
 
影視作品 / Filmography (1989-2000)
 
  副導演 / Assistant Director
    東方老虎 / The Cyprus Tigers (1990)    
    浪漫殺手自由人 / Killer's Romance (1990)    
    龍跨四海之致命情人 / Guns & Roses (1993)    
    亞洲警察之高壓線 / Asian Cop - High Voltage (1995)    
    陰差陽錯 / Hanky Panky (1999)    
    慾望號列車 / Desirous Express (2000)    
  導演 / Director
    英倫越戰 / Phantom War (1991)    
    格殺令 / Lethal Panther 2 (1993)    
  第一副導演 / First Assistant Director
    強姦陷阱 / Rape Trap (1998)    
  演員 / Actor (1989-2000)
    龍跨四海之致命情人 / Guns & Roses (1993)    
  執行導演 / Executive Director
    至尊特警 / Hard to Kill (1992)    
    執法威龍 / Fatal Chase (1992)    
  場記 / Script Supervisor
    目中無人 / Final Run (1989)    
    亞洲警察之高壓線 / Asian Cop - High Voltage (1995)    
  編劇 / Writer
    至尊特警 / Hard to Kill (1992)    
    亞洲警察之高壓線 / Asian Cop - High Voltage (1995)