[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
蔡淑賢
蔡淑贤
Amy Choi Suk-Yin
Pinyin: cài shū xián
Amy Choi
 
影視作品 / Filmography (1987-2010)
 
  副導演 / Assistant Director
    聊齋艷譚續集五通神 / Erotic Ghost Story II (1991)    
    玉蒲團之偷情寶鑑 / Sex and Zen (1991)    
    人魚傳說 / Mermaid Got Married (1994)    
    尖東老泥妹之四大天后 / Girls Gang (1995)    
  製片 / Production Manager
    天使行動 / Angel (1987)    
    最後一戰 / The Final Test (1987)    
    追日 / A Chinese Legend (1991)    
    夜挑情 / Hot Desire (1993)    
  第一副導演 / First Assistant Director
    出水芙蓉 / The Fantastic Water Babes (2010)    
  場記 / Script Supervisor
    玉蒲團之偷情寶鑑 / Sex and Zen (1991)    
  編劇 / Writer
    聊齋艷譚續集五通神 / Erotic Ghost Story II (1991)    
    情歸何處 / Home Together (1994)